Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med musik af Carl Philipp Emanuel Bach

Dato
Tirsdag d. 23. januar 2024, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted
Rolighedsvej, Rolighedsvej 16, 1958 Frederiksberg C

Program:

3 Kvartetter for fløjte, bratsch og hammerklaver (Wq 93-95)

Triosonate for basblokfløjte (fløjte), bratsch og continuo (Wq 163) 

Mai Kamstrup Mogensen, travers

Georgina McKay Lodge, barok-bratsch

Gilbert Martinez, hammerklaver


Mai Kamstrup Mogensen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med moderne fløjte. Gennem private studier hhv. i København og London har hun videreuddannet sig på traversfløjte. Mai er freelance musiker, aktiv kammermusiker, koncertarrangør og fast fløjtenist i Den Danske Sinfonietta.

Georgina Mckay Lodge er uddannet fra Boston University. Hun er aktiv orkester- og kammermusiker i både USA og Europa. Hun har i 2021 udgivet CD’en ‘J.G. Graun – Chamber Music from the Court of Frederick the Great’ der høstede rosende ord hos de internationale musikkritikere. Georgina er bosat i Danmark, hvor hun er en fast del af det tidlige musikmiljø.

Gilbert Martinez er uddannet fra San Francisco Conservatory og Music. Han har en lang international koncert-karriere bag sig og har de sidste mange år været en fast del af de danske barokensembler og er ofte at finde hos de danske symfoniorkestres i deres barokproduktioner. Gilbert har derudover optrådt som solist i både USA og Europa. Senest kunne han opleves i København som solist i med Copenhagen Soloists.